Et forløb hvor du kan understøtte dit fortrængte selv med et eventyr

Eventyr IMAG-e Familie & parterapi
Eventyret sætter forestillinger i gang. Forestillinger fodre det ubevidste. Eventyret sætter gang i underbevidsthedens symboler og mønstre og kan øge drømme aktiviteten. Ofte husker vi eventyret langt nemmere end vi husker vores erkendelser og refleksioner. Eventyret kan være helende og opløse uforløste energier. Eventyret hjælper til at få direkte adgang til underbevidstheden ved at kan bevæge sig under det “trænede” limbiske system. Eventyret ernærer sig fra det “rige” (underbevidstheden) og forsyner sig fra det “fattige” (dagsbevidstheden), også kaldt Robin hood effekten.

Indhold:
1. Dit barndomshjem – en fordybelse. Efter denne øvelser ringer vi sammen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål eller hvis du har behov for at vi ændre lidt på forløbet.
2. Dit barndomshjem positive og negative egenskaber
3. Frustrationer som du oplevede omkring dine forældre og deres parforhold
4. Positive og negative egenskaber som fylder mest ved din partner
5. Bagdørene (flugtveje i parforholdet)
6. Det hemmelige program
7: Selv-Integrering
-> Eventyret skrives

Omfang
Hvor meget tid deltageren selv afsætter til egen refleksion er forskelligt, men det forventes, at du har udfyldt skemaerne før hver samtale. Den første formular fremsendes efter den første betaling.
Normal prisniveau er DKK 4.550.- ( 7 sessions á DKK 650.-)

Du bestiller og betaler før hver telefoniske/video session som er af en varighed fra 20 til 45 min. Brug rabatkoden: eventyr, for at få introduktionsprisen på alle 8 sessions
Eventyr IMAG-e er for dig, som tidligere har fået en IMAGO udført sammen med en terapeut. Men IMAG-e kan også anvendes hvis du aldrig har prøvet IMAGO. Uanset hvad, så kan du arbejde med Eventyr IMAG-e familie & Parterapi over video eller mobil opkald. Forløbet danner grundlag til det “eventyr” som du eventuelt skriver og som sammen reflektere over. Vi har en samtale efter hver opgave dvs. 7 sessions og du betaler før hver session og kan stoppe hvornår du vil.


Inspireret af IMAGO
IMAGO af det latinske ord som betyder billede. En terapi er en dialog-form som er udviklet til par, men kan også bruges i andre relationer. Teorien bag IMAGO-terapi er, at vores hukommelse “lagre” de forskellige oplevelser, som vi har haft med vores forældre i opvæksten. Dette danner grundlag for et indre billede af vores ideelle partner og bliver dermed betydningsfuldt for vort valg af partner. Det er også med til at præge omfang og type af konflikter og frustrationer såvel personligt som vi vores parforhold. Derfor kaldes denne arbejdsmetode for IMAGO-terapi. Jeg tilbyder Eventyr IMAG-e – familie & parterapi hvilket er inspireret af IMAGO terapien. IMAG-e er et online forløb kombineret med samtaler