GOOGLE dig frem til positive vinkler

En måde at tage ansvar for din lidelse, er at  finde positive vinkler via søgning på GOOGLE. Når du har fundet nogle positive vinkler på en lidelse, så er det en rigtigt god ide få en samtale med en empatisk person om dine opdagelser.  

Melankoli 

Måske sygeliggøres melankolien, fordi vi i al for høj grad søger svar på og kontrol over tilstande, i stedet for nysgerrigt at stille spørgsmål ved dem. Måske drejer den melankolske bevidsthed sig mest af alt om at turde være i følelsen af at være menneske på godt og ondt. Og måske handler det ikke om ikke at finde svar på alle menneskelige tilstande, men i stedet acceptere melankoliens tvivl og søgen som en styrke frem for en svaghed.
Artikel Link

Jalousi

Jealousy can help focus your goals,” says Dr. Michelle Foster, a clinical psychologist and co-director of the Toronto Psychology & Wellness Group. “If you’re jealous of a colleague, for instance, it can help you understand that they have something you desire and it’s something that you can work towards.
Artikel link

eller 

From an evolutionary perspective, the purpose of jealousy has always been to motivate us into action to help secure our survival and the survival of our offspring, Baland Jalal, a neuroscientist at Cambridge University School of Clinical Medicine, says.
Artikel link

Det er hurtigt og nemt at finde nye fortællinger som du kan gå med. Måske er du altid den samme uanset hvilken fortælling du går med. Jeg vil gerne hjælpe dig på rejsen til at få dit hemmelige program gjort synlig for dig.