Med It-psykoterapeuten tilbyder online samtaler, men også de fysiske møder for dem som vil med på kajaksnak, strand terapi, skov badning med terapeutiske forløb. Jeg kalder det  Integrativ Terapi (IT) 

Erfaring:
Spiseværing, stress, jobskifte, depression, meningsløshed, angst,  
Eller hvad klienterne over tlf. har kaldt: “Lorteliv”, “presset hverdag”, “Svimmel af stress”, “Rasende” ,”Bange”, “Kedsomhed”, “Ensomhed”, “Slave”, “Ruin”, “Konkurs”, “Desperation”, “Selvmordstanker”.

Uddannelse:
Jeg har en 4 års psykoterapeutisk uddannelse fra 2015 med efteruddannelse inden for naturterapi, hypnose og familie og par terapi. Jeg går løbende i supervision om de klient cases, hvor jeg har fået tilladelse til at vende den og desuden for at holde mig skarp.

Hvad kan jeg gøre for dig og hvilken garanti har du hos mig?
Hvis du ikke har lyst til at fortsætte efter den første session, så var den gratis.
Jeg ved at jeg kan mit kram, men jeg ved også at det er tidspunktet og dig som gør hvornår forandringerne sker.
Mine erfaringer går inden for mange domæner og derfor kan jeg både arbejde med coaching, adfærdsdesign og psykoterapi.

6 mdr. forløb
Giv dig selv eller en anden den gave at vælge et 6 mdr. forløb med kosttilskud. 
Har du i forvejen en hylde med vitaminer og mineraler mv. så køb dem i stedet via mig og få terapien gratis.
Jeg er ved at opbygge CASE STORIES pga. mine erfaringer med terapi og kosttilskud er rigtigt gode.
Kost tilskud tilbyder at få normalfunktion på hjerne, hjerte, kredsløb, restitution, forbrænding mv. 

Læs mere om mennesket og teknologien