Som psykoterapeut arbejder jeg med en visionær tilgang til terapi. Det handler især om  udforskning af værktøjer og metoder til at hjælpe dig med at opnå indre balance og livskvalitet. Mit primære fokus er at støtte dig i at håndtere angst, stress, mindreværd, ensomhed, depression og meningsløshed.

Samtidig inspireres jeg af teknologiens potentiale. Vi kan udforske brugen af VR (Virtual Reality) som et værktøj til at skabe terapeutiske oplevelser, diskutere påvirkningen af sociale medier på din mentale sundhed og se på hvordan teknologien kan støtte dig i din personlige udvikling.

Gennem supervisionsprocess når vi frem til at identificere og håndtere de udfordringer som du står overfor. Sammen skaber vi et trygt og støttende rum for din personlige vækst. 

Med It-psykoterapeuten tilbyder online samtaler og fysiske møder. Jeg arbejder med kajak ture, strand terapi og skov bad med natur terapeutiske forløb. 

Uddannelse:
Jeg har en 4 års psykoterapeutisk uddannelse med efteruddannelse inden for naturterapi, hypnose og par(famile) terapi. For at holde mig skarp og går selv løbende i supervision med mit virke som terapeut.

Erfaring:
Spiseværing, stress, jobskifte, depression, meningsløshed, angst.. Eller hvad klienter over tlf. har kaldt: “Lorteliv”, “Presset hverdag”, “Svimmel af stress”, “Rasende” ,”Angst”, “Kedsomhed”, “Ensomhed”, “Slave”, “Ruineret”, “Konkurs”, “Desperation”, “Selvmordstanker”.

6 mdr. forløb (tanke, kost, motion)
Giv dig selv eller en anden den gave at vælge et 6 mdr. forløb med kosttilskud. 
Har du i forvejen en hylde med vitaminer og mineraler mv. så køb dem i stedet via mig og få terapien gratis.
Jeg er ved at opbygge CASE STORIES pga. mine erfaringer med terapi og kosttilskud er rigtigt gode.
Kosttilskud sikre normalfunktioner på hjerne, hjerte, kredsløb, restitution, forbrænding mv.