Jeg har jobbet som iværksætter det meste af mit liv. Det har handlet om undervisning og drift af et webbureau., Innovation og oprettelse af over 300 online løsninger. Ligesom mange har jeg også oplevet min sårbarhed. 

Jeg mistede min far i en alder af 28 år, en smertefuld påmindelse om livets skrøbelighed som jeg har taget med mig. Jeg navigerede gennem en stille sorg ved barnløshed, som vi fik løst via Adoption af den skønneste dreng som er en voksen mand dag. Jeg oplevede den knusende vægt af økonomisk nedgang da jeg gik konkurs med et firma –  lige mens jeg var med på en bryllupsrejse til Venedig. Vi bestemmer ofte ikke hvornår udfordringerne ramler ind. Men vi kan være med til at  bestemme hvordan vi møder disse udfordringer.

Jeg har oplevet hvordan en konstant stress situation kan manifestere sig fysisk – hjertebanken, som en støj inde i kroppen og en nedadgående koncentration. Men det var også her at jeg begyndte at dykke dybt ned i den menneskelige bevidsthed, i mine tankemønstre og hvordan de former min virkelighed. Jeg blev ikke kun fascineret af hvordan jeg tænker, men også hvordan jeg kunne omskrive minde indre narrativer. For at helbrede, vokse og finde ny mening.

Mit engagement i psykoterapi er ikke kun drevet af min professionelle baggrund, men også af de personlige kampe jeg har kæmpet. Jeg ved at selv i vores dybeste smerter, kan vi finde styrke, forståelse og en vej fremad. En slags krop/psyke alkymi. Skal jeg være en del af din rejse hvor vi sammen navigerer gennem livets kompleksitet og søger klarhed.

Med It-psykoterapeuten tilbyder online samtaler og fysiske møder. Jeg arbejder med kajak ture, strand terapi og skov bad med natur terapeutiske forløb. 

Uddannelse:
Jeg har en 4 års psykoterapeutisk uddannelse med efteruddannelse inden for naturterapi, hypnose og par(famile) terapi. For at holde mig skarp og går selv løbende i supervision med mit virke som terapeut.

Erfaring:
Spiseværing, stress, jobskifte, depression, meningsløshed, angst.. Eller hvad klienter over tlf. har kaldt: “Lorteliv”, “Presset hverdag”, “Svimmel af stress”, “Rasende” ,”Angst”, “Kedsomhed”, “Ensomhed”, “Slave”, “Ruineret”, “Konkurs”, “Desperation”, “Selvmordstanker”.

6 mdr. forløb (tanke, kost, motion)
Giv dig selv eller en anden den gave at vælge et 6 mdr. forløb med kosttilskud. 
Har du i forvejen en hylde med vitaminer og mineraler mv. så køb dem i stedet via mig og få terapien gratis.
Jeg er ved at opbygge CASE STORIES pga. mine erfaringer med terapi og kosttilskud er rigtigt gode.
Kosttilskud sikre normalfunktioner på hjerne, hjerte, kredsløb, restitution, forbrænding mv. 

Læs mere om mennesket og teknologien